(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Perhesosiaalityön yksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Perhesosiaalityön yksikkö

Vernissakatu 6,01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme sosiaalityöntekijää Perhesosiaalityön yksikköön!

Vantaalla vahvistetaan ja kehitetään erityistä tukea tarvitsevien lasten sosiaalihuollon palveluja. Perhesosiaalityön yksikköön kuuluu 7 sosiaalityöntekijää, 7 erityissosiaaliohjaajaa, kaksi sosiaaliohjaajaa sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. 

Toimit sosiaalihuoltolain erityistä tukea tarvitsevan lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja teet suunnitelmallista muutostyötä yhteistyössä tukea haluavien perheiden kanssa. Työn tavoitteena on, että erityisen tuen asiakkaana oleva lapsi ja hänen perheensä saavat tarvitsemansa tuen ja avun ja omien voimavarojen käyttö vahvistuu. Vastaat asiakassuunnitelman laatimisesta ja päivittämisestä ja tarvittavien palvelujen ja tukitoimien (mm. perhetyö, kotipalvelu, tukiperhe ja tukihenkilö) suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioimisesta.

Työtä tehdään moniammatillisissa verkostoissa rakentaen lapsen ja perheen tarpeita vastaavaa tukimuotojen kokonaisuutta. Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja.
 
Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn . 

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin ja lakimiesyksikön tuki.Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla Otimme käyttöön Apotti- asiakastietojärjestelmän toukokuussa 2019.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3445,95 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Ryhänen Minna
040-5183488
minna.ryhanen@vantaa.fi
Tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse

Ann-Britt Knoblock
Johtava sosiaalityöntekijä
annbritt.knoblock@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.