(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Perhesosiaalityön yksikkö, osa-aikainen 50%
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Perhesosiaalityön yksikkö

Vernissakatu 6,01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.09.2020  - 11.01.2021

Haemme  osa-aikaista sosiaalityöntekijää  Perhesosiaalityön yksikköön, määräaikaiseen virkaan ajalle 1.9.2020 - 11.1.2021. Vakanssi muuttuu 12.1.2021 alkaen kokoaikaiseksi.

Vantaalla vahvistetaan ja kehitetään erityistä tukea tarvitsevien lasten sosiaalihuollon palveluja. Perhesosiaalityön yksikköön kuuluu 7 sosiaalityöntekijää, 7 erityissosiaaliohjaajaa ja 2 sosiaaliohjaajaa sekä 2 johtavaa sosiaalityöntekijää. 

Toimit sosiaalihuoltolain erityistä tukea tarvitsevan lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja teet suunnitelmallista muutostyötä yhteistyössä tukea haluavien perheiden kanssa. Työn tavoitteena on, että erityisen tuen asiakkaana oleva lapsi ja hänen perheensä saavat tarvitsemansa tuen ja avun ja omien voimavarojen käyttö vahvistuu.

Työtä tehdään moniammatillisissa verkostoissa rakentaen lapsen ja perheen tarpeita vastaavaa tukimuotojen kokonaisuutta.

Vastaat asiakassuunnitelman laatimisesta ja päivittämisestä ja tarvittavien palvelujen ja tukitoimien (mm. perhetyö, kotipalvelu, tukiperhe ja tukihenkilö) suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioimisesta.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

 Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn . 

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin ja lakimiesyksikön tuki. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla. asiakastietojärjestelmän toukokuussa 2019.

 Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä koeajan pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä
Knoblock Ann-Britt
P. 040-1834254
annbritt.knoblock@vantaa.fi

Tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.