(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Perhesosiaalityön yksikkö, 2 virkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut,
Perhesosiaalityön yksikkö

Vernissakatu 6 (4. krs.), 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 14.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Sosiaalityöntekijä, tule meille töihin!

Etsimme kahta (2) sosiaalityöntekijää toukokuussa 2019 toimintansa aloittaneeseen Perhesosiaalityön yksikköön. Vakinaiset virat voidaan täyttää 4.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vahvistamme ja kehitämme Vantaalla erityistä tukea tarvitsevien lasten sosiaalihuollon palveluja. Meillä työskentelee kahdeksan sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Tiimimme palvelee vantaalaisia suunnitelmallisen sosiaalityön tarpeessa olevia perheitä. 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään kanssamme erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden kanssa tehtävää sosiaalityötä. Työ on merkityksellistä, antoisaa ja haastavaa. Toimit sosiaalihuoltolain erityistä tukea tarvitsevan lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja keskityt suunnitelmalliseen muutostyöskentelyyn yhteistyössä perheiden kanssa. Tavoitteena on, että lapsi ja hänen perheensä voimaantuvat saadessaan apua ja tukea. Tukenasi tässä työssä on osaava, innostava tiimi ja esimies. Teemme töitä yhdessä moniammatillisissa verkostoissa ja kehitämme tukimuotoja, kuten perhetyö, kotipalvelu, tukiperhe ja tukihenkilö. Meillä on meneillään muutosvalmennus ja säännöllinen työnohjaus. Lakimiesyksikkö auttaa tarvittaessa. 

Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Saat käyttöösi oman työhuoneen, kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen. Työmatkoja tuetaan työsuhdematkalipulla.

Edellytämme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Tutustu tästä.

Tervetuloa meille töihin!
 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus). Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Luemme eduksi: Reippaan ja aloitteellisen työotteen, hyvän kirjallisen ilmaisukyvyn sekä valmiuden itsenäiseen työskentelyyn.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3404,42 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Ryhänen Minna
P. 040 5183488
minna.ryhanen@vantaa.fi
Tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse

Johtava sosiaalityöntekijä, Ann-Britt Knoblock
P. 040 183 4254
annbritt.knoblock@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.