Sosiaalityöntekijä, Perhesosiaalityö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haluatko päästä mukaan innostavaan ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön? Tule meille sosiaalityöntekijäksi Espoon perhesosiaalityön erityisen tuen tiimiin.

Sosiaalityön tiimi työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Haemme nyt osaavaan joukkoomme uutta sosiaalityöntekijää.

Perhesosiaalityö tarjoaa tukea espoolaisille lapsiperheille tilanteissa, joissa perheen, lapsen, nuoren tai aikuisen toimintakyky on alentunut ja jokapäiväisessä arjessa selviytyminen on haastavaa. Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat kotipalvelu, perhetyö ja sosiaalityö.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien asiakasperheiden palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen sosiaalityö sekä konsultaatio sosiaalityön kysymyksissä. Työ painottuu suunnitelmalliseen työhön. Asiakasperheille on mahdollista tarjota oman yksikkömme perhetyötä ja kotipalvelua ostopalvelun ohella.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, vahvan esihenkilön ja tiimin tuen sekä työnohjauksen. Tiimissämme on hyvä ja kannustava ilmapiiri, ja panostamme työssä viihtymiseen. Kunta10-tutkimuksessa yksikkömme työntekijöistä lähes 92 % prosenttia suosittelisi työpaikkaa ystävälleen, työpaikan ilmapiiri koettiin hyvänä ja johtaminen valmentavana.

Sosiaalityössä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Autamme tarvittaessa myös asunnon hankinnassa. Työnantajana Espoo tarjoaa työmatkasetelin, liikunta- ja kulttuuriedun sekä lounasedun.

Toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Olarissa (Pihatörmä 1). Avoinna oleva virka sijoittuu Pohjois-Espoon alueelle (Espoon keskus ja Leppävaara).

Työaika: 37 h 45 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Perhesosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme palveluja yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot