Sosiaalityöntekijä, Perhesosiaalityö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, tule meille Espoon perhesosiaalityön erityisen tuen sosiaalityön tiimiin.

Espoon perhesosiaalityö on toiminut huhtikuusta 2017 alkaen. Perhesosiaalityö tarjoaa tukea espoolaisille lapsiperheille tilanteissa, joissa perheen, lapsen, nuoren tai aikuisen toimintakyky on alentunut ja jokapäiväisessä arjessa selviytyminen on haastavaa.
Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat kotipalvelu, perhetyö ja sosiaalityö.

Sosiaalityön tiimi työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tiimiimme kuuluvat kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Haemme nyt osaavaan joukkoomme uutta sosiaalityöntekijää vapautuvaan virkaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien asiakasperheiden palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen työ sekä konsultaatio sosiaalityön kysymyksissä.

Saat työhösi tiimin ja esimiehen hyvän tuen sekä työnohjauksen. Tiimissämme on hyvä ja kannustava ilmapiiri, ja panostamme työssä viihtymiseen. Kunta10 työhyvinvointikyselyssä yli 90 prosenttia työntekijöistämme suosittelisi perhesosiaalityötä työnantajana ystävilleen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä vaativaan asiakastyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Kuitinmäessä (Pihatörmä 1). Haussa oleva virka sijoittuu Pohjois-Espoon alueelle Espoon keskuksen toimipisteeseen.

Palvelussuhde alkaa maaliskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Työnantajana Espoo tarjoaa työmatkasetelin, liikunta- ja kulttuuriedun sekä lounasedun.

Työaika: 37,45 h / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työotteeseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: Kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä sekä monipuolista kielitaitoa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot