(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Perhesosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään innostavassa ja kasvavassa tiimissä? Haluatko päästä mukaan yksikön kehittämistyöhön? Tule meille Espoon perhesosiaalityön erityisen tuen sosiaalityön tiimiin.

Espoon perhesosiaalityö on toiminut huhtikuusta 2017 alkaen. Perhesosiaalityö tarjoaa tukea espoolaisille lapsiperheille tilanteissa, joissa perheen, lapsen, nuoren tai aikuisen toimintakyky on alentunut ja jokapäiväisessä arjessa selviytyminen on haastavaa.

Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat kotipalvelu, perhetyö ja sosiaalityö. Sosiaalityön tiimi työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tiimi on kasvanut vuoden aikana ja työntekijöiden määrä on tuplaantunut. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Haemme nyt osaavaan joukkoomme uutta sosiaalityöntekijää.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien asiakasperheiden palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen työ sekä konsultaatio sosiaalityön kysymyksissä. Työ painottuu suunnitelmalliseen työhön. Saat työhösi tiimin ja esimiehen tuen sekä työnohjauksen. Tiimissämme on hyvä ja kannustava ilmapiiri, ja panostamme työssä viihtymiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä vaativaan asiakastyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme kokemusta vaativasta asiakastyöstä lapsi- ja perhepalveluissa sekä hyvää kielitaitoa.

Toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Kuitinmäessä (Pihatörmä 1).

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään vuoden 2020 alussa.

Työnantajana Espoo tarjoaa työmatkasetelin, liikunta- ja kulttuuriedun sekä lounasedun.


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika on 38h 15min / vko

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.