(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä perhehoitoon
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lasten sijaishuolto

Kielotie 7 B, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 24.04.2019 - 

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun perhehoidon sosiaalityöhön.

Tehtäviisi kuuluu sijoituksen aikainen lapsen vastuusosiaalityö ja työskentely lapsen vanhempien kanssa sekä perhehoitajan vastuutyöntekijänä toimiminen. Vastaat lapsen asiakassuunnitelman laadinnasta, toteuttamisesta ja seurannasta sekä lapsikohtaisesta sijoituksen valvonnasta.

Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä ja sinulla on kykyä itsenäiseen toimintaan, työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Monipuoliset työtehtävät sisältävät matkustamista eri puolilla Suomea sijaitseviin perhekoteihin. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista.

Perhehoidon sosiaalityössä on kaksi työryhmää. Molemmissa työryhmissä on johtava sosiaalityöntekijä, 7 sosiaalityöntekijää ja yksi sosiaaliohjaaja. Kehitämme toimintaa aktiivisesti ja otamme käyttöön uuden Apotti asiakastietojärjestelmän kevään 2019 aikana. Saat tukea työllesi esimieheltäsi sekä innostuneilta ja motivoituneilta työntekijöiltämme. Tiimeillä on mahdollisuus omaan ryhmätyönohjaukseen.

Vantaan kaupunki maksaa sosiaalityöntekijöille rekrytointilisää 150 e/kk 30.6.2020 asti. Lisäksi voit saada tietyin edellytyksin sitoutumiskannustuspalkkion 3400 e, joka maksetaan 31.5.2020 jälkeen.


Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Kokemuksen perhehoidon sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3316,80 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko


Yhteystiedot:
Sosiaalityön esimies, Sihvo Päivi
P. 040 764 3465, paivi.sihvo@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.