(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (perhehoito Seinäjoki)
Nuorten Ystävät

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Etsimme periksiantamattomaan ja osaavaan joukkoomme

PERHEHOIDON SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Nuorten Ystävien Seinäjoen toimipisteeseen.

Perhehoitomme tehtävänä on tarjota vaativan tason perhehoidon palveluita kuntien lastensuojelun käyttöön. Perhehoitopalvelujemme muut yksiköt sijaitsevat Turussa ja Oulussa. NYn perhehoitopalveluissa työskentelee palvelupäällikön ja kolmen johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kymmenen kokenutta perhehoidon sosiaalityöntekijää, yksi perhehoidon erityisohjaaja sekä neljä perhehoidonohjaajaa ja yksi lastenhoitaja.

Perhehoitopalveluiden Seinäjoen toimipiste rekrytoi ja valmentaa sijaisperheitä Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Käytössämme on Pesäpuun PRIDE-valmennus- ja valintaohjelma. Perhehoidon sosiaalityöntekijät tukevat sijaisperheitä koko sijoituksen ajan. Työhön sisältyy myös tiivis yhteistyö sijoittavien kuntien kanssa. Sijaisperheiden tuki sisältää puhelimitse tapahtuvan ohjauksen ja neuvonnan sekä kuukausittaiset kotikäynnit. Järjestämme perheille vertaistuen lisäksi myös koulutusta, työnohjausta ja asiantuntijakonsultaatioita. Perheiden vapaan pitäminen mahdollistetaan lastenhoitajan, toimeksiantosuhteisten sijaishoitajien ja lomaperheiden avulla.

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön lisäksi vahvan ammatillisen tuen sekä haastavia töitä moniammatillisessa ja kehittämiseen orientoituneessa työyhteisössä. 

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto sekä sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme vankkaa lastensuojelutyön ja perhehoidon työkokemusta.  PRIDE-kouluttajakoulutus luetaan eduksi. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa perhehoidon johtava sosiaalityöntekijä Mila Vuorela, p. 044 7341410, mila.vuorela@nuortenystavat.fi

Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.nuortenystavat.fi