(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (perhehoito Lappi)
Nuorten Ystävät

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Etsimme periksiantamattomaan ja osaavaan joukkoomme

PERHEHOIDON SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Sosiaalityöntekijän työalueena on Lapin alue ja työpiste on Rovaniemellä.  

Perhehoitomme tehtävänä on tarjota vaativan tason perhehoidon palveluita kuntien lastensuojelun käyttöön. Perhehoitopalvelujemme muut yksiköt sijaitsevat Seinäjoella ja Turussa. NYn perhehoitopalveluissa työskentelee palvelupäällikön ja kolmen johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kymmenen kokenutta perhehoidon sosiaalityöntekijää, yksi perhehoidon erityisohjaaja sekä viisi perhehoidonohjaajaa / lastenhoitajaa.

Perhehoitopalveluiden Oulun toimipiste rekrytoi ja valmentaa sijaisperheitä Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella. Käytössämme on Pesäpuun PRIDE-valmennus- ja valintaohjelma. Perhehoidon sosiaalityöntekijät ja perhehoidonohjaajat tukevat sijaisperheitä koko sijoituksen ajan. Työhön sisältyy myös tiivis yhteistyö sijoittavien kuntien kanssa. Sijaisperheiden tuki sisältää puhelimitse tapahtuvan ohjauksen ja neuvonnan sekä kuukausittaiset kotikäynnit. Järjestämme perheille vertaistuen lisäksi myös koulutusta, työnohjausta ja asiantuntijakonsultaatioita. Perheiden vapaan pitäminen mahdollistetaan perhehoidonohjaajien, sijaishoitajien ja lomaperheiden avulla.

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön lisäksi vahvan ammatillisen tuen sekä haastavia töitä moniammatillisessa ja kehittämiseen orientoituneessa työyhteisössä. 

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto sekä sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme vankkaa lastensuojelutyön ja perhehoidon työkokemusta.  PRIDE-valmentajakoulutus luetaan eduksi. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa perhehoidon johtava sosiaalityöntekijä Tuija Maijanen p. 044 7341421, tuija.maijanen@nuortenystavat.fi

Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.nuortenystavat.fi.