(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjaukseen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Etsimme sosiaalityöntekijää mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjaukseen!

Asiakasohjauksen tehtävänä on arvioida mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluntarvetta, ohjata asiakkaat asumispalveluihin, koordinoida palvelukokonaisuuksia sekä arvioida asiakkaiden kuntoutumisen edistymistä. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu sosiaalityöntekijöiden lisäksi sosiaaliohjaajia, sairaanhoitajia, etuuskäsittelijä ja johtava sosiaalityöntekijä.

Asumispalveluita tuotetaan mielenterveys- ja päihdepalveluissa omana toimintana sekä ostopalveluna. Sosiaalityöntekijöiden vastuulla on uusien asiakkaiden palveluntarpeen arviot sekä asumispalveluissa olevat erityisen tuen tarpeessa olevat asiakkaat. Asiakasohjauksen ja seurannan lisäksi tiimi vastaa asumispalveluiden valvonnasta.

Asiakasverkostot järjestetään yhteistyökumppaneiden ja palveluntuottajien toimipisteissä ympäri Espoota ja lähikuntia, jonka vuoksi toivomme sinulla olevan ajokortin. Autoja meillä on käytössä työtehtävien hoitoon. Tämän hetkisessä poikkeustilanteessa teemme työtä paljon kotoa käsin ja pidämme osan verkostoista Teams-kokouksina.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjauksessa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kannustavassa ja kollegiaalisessa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaan perehtymisen tehtävään.

Työpaikan nimi: Espoon mielenterveys- ja päihdepalvelut / asiakasohjaus. Kalaonnentie 8, 02230 Espoo.
Työaika: 37h 45 min / vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä työotetta, päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä osana moniammatillista tiimiä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista, aikuisten parissa tehtävästä sosiaalityöstä sekä asumispalveluista.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot