Sosiaalityöntekijä, Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Sosiaalityöntekijä tai alan opiskelija - tervetuloa Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelun osaavaan sekä työstään ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöön! Haemme nyt uutta työkaveria sosiaalityöntekijän vakinaiseen tehtävään, otamme myös sijaiskelpoisten hakijoiden hakemukset huomioon.

Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelussa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa, ohjaaja sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri. Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Esimiehillä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Tarjoamme perehdytyksen työhön, tuemme toisiamme työssä, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu päivystys- ja ensiarviointityö, palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen työ sekä sijaishuollon sijoitusprosessit. Työntekijöille on tarjolla esimiehen, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina ja systeemisellä työotteella.

Meillä on vuosittain työn kehittämispäivä. Lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja metrolla pääsee lähelle toimistoamme. Lisäksi ilmainen autohallipaikka järjestyy tarvittaessa.

Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kahden kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu
Työaika: 37 h 45 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot