Sosiaalityöntekijä Leppävaaran lastensuojeluun, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Hei sinä lastensuojelun ammattilainen, Leppävaaran lastensuojelu hakee osaavaan ja iloiseen joukkoonsa sinua.

Meillä on avoinna kaksi vakituista sosiaalityöntekijän virkaa alkaen 28.8.2020 ja 1.9.2020. Lisäksi meillä on syksyn 2020 aikana tarjolla muutamia lyhyitä sijaisuuksia. Espoossa sosiaalityöntekijä vastaa lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä ja ensiarvioinnista, palvelutarpeen arvioinneista, asiakassuunnitelman mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä sekä sijoitusprosesseista.

Työyhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 16 sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaajaa, 3 johtavaa sosiaalityöntekijää, toimistosihteeri sekä osa-aikainen perheterapeutti.

Työskentelemme ensiarviointimallin mukaisesti, jolla pyrimme siihen, että asiakkaan oma prosessi olisi katkeamaton ensimmäisestä yhteydenotosta sijoitusvaiheeseen saakka. Työssämme pidämme tärkeänä sitä, että asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti. Lapsi ajatuksineen ja kokemuksineen on työskentelymme keskiössä. Teemme asiakastyötä systeemisen mallin mukaisesti ja kehitämme mallia edelleen.

Tulevat työkaverisi ovat työhönsä sitoutuneita, kannustavia sekä positiivisia. Autamme ja tuemme toisiamme ”Leppävaaran hengen” mukaisesti. Me johtavat sosiaalityöntekijät pidämme tärkeänä sitä, että jokainen työntekijä saa riittävän tuen työlleen ja jaksaa vaativassa asiakastyössä. Työtäsi tukee työyhteisön lisäksi työnohjaus, etätyömahdollisuus ja työparityö.

Meillä on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen graduvapaaseen ja käytössämme on nykyaikaiset työvälineet kuten kannettava tietokone, älypuhelin ja sähköpöytä. Lisäksi Espoossa on tarjolla henkilöstöetuja, kuten työmatkaetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä työterveyshuollon palvelut. Avustamme tarvittaessa myös asunnon saamisessa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman vieressä.

Tervetuloa huumorintajuiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Voit seurata meitä täällä Instagram#espoonlastensuojelu


Haastattelut järjestetään ti 14.7. ja ke 15.7.2020.

Työpaikan nimi: Leppävaaran lastensuojelu, Lintuvaarantie 2 A, 3. krs 02600 Espoo.

Työaika: 38h 15min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja, kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä ja verkostoissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä sekä lasten kanssa tehtävästä työstä.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot