(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Leppävaaran lastensuojelu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Hei sinä sosiaalityön ammattilainen, haluaisitko työskennellä yksikössä, jossa Kunta10-tulosten mukaan niin työyhteisötaidot kuin johtaminen ovat huippuluokkaa? Nyt siihen olisi sinulla erinomainen tilaisuus, sillä meillä Leppävaaran lastensuojelussa on avoinna kaksi vakituista sosiaalityöntekijän virkaa!

Espoon avohuollon lastensuojelussa hoidetaan koko avohuollon prosessi samassa yksikössä. Tällä tavoittelemme sitä, että asiakkaan prosessi olisi mahdollisimman katkeamaton ja sama työntekijä kulkisi lapsen rinnalla koko avohuollon asiakkuuden ajan. Sosiaalityöntekijän asiakasmäärä on noin 34 lasta.

Me johtavat sosiaalityöntekijät pidämme tärkeänä sitä, että jokainen työntekijä saa riittävän tuen työlleen ja jaksaa vaativassa asiakastyössä. Keskustelemme ja pohdimme asiakasasioita yhdessä viikoittain ''pikkutiimeissä''. Tämän lisäksi systeemiset tiimit kokoontuvat joka toinen viikko ja niihin osallistuvat myös asiakkaat, verkostot ja perheterapeutti.
Tulevat työkaverisi ovat työhönsä sitoutuneita, kannustavia sekä positiivisia. Autamme ja tuemme toisiamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakaslapsemme perheineen saisivat meiltä parhaan mahdollisen avun ja tuen.
Työtäsi tukee työyhteisön lisäksi työnohjaus, etätyömahdollisuus ja työparityö. Muuttuvissa olosuhteissa olemme kehittäneet uusia toimintatapoja näiden mahdollistumiseksi.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman vieressä. Työyhteisöömme kuuluu 16 sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää.

Tervetuloa huumorintajuiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!
Voit seurata meitä myös Instagramissa #espoonlastensuojelu (Leppävaara).

Työpaikan nimi: Leppävaaran lastensuojelu
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä sekä lasten kanssa tehtävästä työstä.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot