(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Leppävaaran lastensuojelu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Hei sinä sosiaalityön ammattilainen! Leppävaaran lastensuojelu hakee osaavaan ja iloiseen joukkoonsa sinua.

Meillä on avoinna sosiaalityöntekijän virka 5.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Espoossa sosiaalityöntekijä vastaa lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä ja ensiarvioinnista, palvelutarpeen arvioinneista, asiakassuunnitelman mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä sekä sijoitusprosesseista. Työyhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 16 sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaaja, 3 johtavaa sosiaalityöntekijää, toimistosihteeri sekä osa-aikainen perheterapeutti.

Työskentelemme ensiarvioinmallin mukaisesti ja pyrimme siihen, että asiakkaan oma prosessi olisi katkeamaton ensimmäisestä yhteydenotosta sijoitusvaiheeseen saakka. Lisäksi työtämme ohjaa systeeminen tiimimalli, jossa asiakas osallistuu yhteisen suunnitelman tekemiseen. Työssämme pidämme tärkeänä sitä, että asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti. Lapsi ajatuksineen ja kokemuksineen on työskentelymme keskiössä.

Tulevat työkaverisi ovat työhönsä sitoutuneita, kannustavia sekä positiivisia. Autamme ja tuemme toisiamme Leppävaaran hengen mukaisesti. Me johtavat sosiaalityöntekijät pidämme tärkeänä sitä, että jokainen työntekijä saa riittävän tuen työlleen ja jaksaa vaativassa asiakastyössä. Työtäsi tukee työyhteisön lisäksi työnohjaus, etätyömahdollisuus ja työparityö. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman vieressä.

Tervetuloa huumorintajuiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Voit seurata meitä Instagramissa: espoonlastensuojelu

Työpaikan nimi: Leppävaaran lastensuojelu
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja, kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä ja verkostoissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: aikaisempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä sekä lasten kanssa tehtävästä työstä.