(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun valvonta- ja laatutiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Vantaan lastensuojelu, yhteiset toiminnot

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2021 - 


Hei lastensuojelun ammattilainen! Kaipaatko uusia haasteita ja oletko halukas kehittämään lastensuojelun palveluita entistä asiakaslähtöisempään suuntaan? Tässä on tilaisuutesi! 

Etsimme sosiaalityöntekijää lastensuojelun valvonta- ja laatutiiimiin vakituiseen virkaan 1.1.2021 alkaen. Valvonta- ja laatutiimissä työskentelee tällä hetkellä kaksi työntekijää. Työtehtäviin kuuluu lastensuojelun palveluiden, etenkin sijaishuollon, valvonta- ja ohjaustehtävät. Valvonta- ja laatutiimin sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu sijaishuoltopaikkojen kuntakohtainen valvonta, tarkastuskäynnit, yksiköiden omavalvonnan tukeminen sekä erilaiset neuvonta- ja ohjaustehtävät. Valvonta- ja tarkastuskäyntejä tehdään yhteistyössä muiden Uudenmaan kuntien kanssa. Sosiaalityöntekijä työskentelee tiiviisti lapsen vastuusosiaalityöntekijöiden kanssa ja osallistuu myös sijaishuollon asiakasohjausryhmään. 

Työ edellyttää laajaa lastensuojelulain ja lastensuojelun palveluiden sekä sijaishuollon erityispiirteiden tuntemusta. Lastensuojelun työkokemus on ehdoton edellytys työssä menestymiseksi, sijaishuollon työkokemus katsotaan myös eduksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja joustavaa asennetta. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme työsi tueksi mukavan työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden vankan tuen. Käytössäsi ovat Vantaan henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Tervetuloa Vantaalle!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta lastensuojelun työtehtävistä.

Luemme eduksi: Kokemuksen sijaishuollon valvontatehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3643,89 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Vs. palvelupäällikkö

Pukkio Saana

050 3121844

saana.pukkio@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.