(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä lastensuojelun laitoshoidon tiimiin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Kuvaus tehtävästä: Haemme Espoon lastensuojelun laitoshoidon tiimiin sosiaalityöntekijää lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtäviin. Espoon laitoshoidossa asiakkaina ovat pitkäikaisesti lastensuojelulaitoksiin ja ammatillisiin perhekoteihin sijoitetut lapset. Lapsen asioista vastaava työntekijä vastaa asiakkuusprosessin johtamisesta ja sijoituksen jatkuvasta arvioinnista. Työ edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Laitoshoidon tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, seitsemän asiakastyötä tekevää sosiaalityöntekijää sekä laitoshoidon valvonnasta ja koordinoinnista vastaava työntekijä.

Työpaikan nimi: Laitoshoidon sosiaalityön yksikkö

Työaika: 38,15 h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään lastensuojelulain tuntemusta, valmiutta matkustamiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Arvostamme: Kokemusta lastensuojelutyöstä ja erityisesti lastensuojelun sijaishuollosta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot