(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun kehittämistehtävät
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Vantaan lastensuojelu, yhteiset toiminnat

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2022


Hei lastensuojelun kehittämisen asiantuntija! 

Etsimme Vantaan lastensuojeluun sosiaalityöntekijää kehittämistehtäviin ajalle 4.1.2021-31.12.2022 virkavapaan sijaisuuteen. Tehtävä sijoittuu lastensuojelun yhteisiin toimintoihin ja palvelee koko Vantaan lastensuojelun sosiaalityötä. 

Työtehtäväsi painottuvat lastensuojelun sosiaalityön asiakasprosessien ja asiakastyön kehittämiseen. Keskeisenä tehtävänäsi on systeemisen lastensuojelun työmallin juurruttaminen ja jatkokehittäminen yhteistyössä sosiaalityön yksiköiden ja muiden alueellisten toimijoiden (Tulevaisuuden lastensuojelu -hanke) kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös asiakasprosessien sujuvuuden ja nivelvaiheiden kehittäminen sekä asiakastyön laadun ja osallisuuden vahvistaminen yhteistyössä esimiesten ja asiakastyötä tekevien työntekijöiden kanssa. Työ ei sisällä suoraa asiakastyötä. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan tulevaisuuden lastensuojeluun. Saat mahdollisuuden vaikuttaa Vantaan lastensuojelun palveluiden kehittämiseen ja pääset vahvistamaan omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Työsi tueksi saat esimiesten, sosiaalityön yksiköiden ja muiden perhepalveluiden kehittämisasiantuntijoiden tuen.  Vantaan lastensuojelu on organisaationa innostava ja eteenpäin katsova, ja antaa sinulle mahdollisuuden olla rohkeasti luomassa uusia työtapoja ja käytänteitä. 

Edellytämme sinulta vahvaa lastensuojelun sosiaalityön sisällöllistä osaamista ja aiempaa kokemusta kehittämistehtävistä. Kuntaorganisaation toiminnan tuntemus on eduksi työtehtävien hoitamisessa. Luemme eduksi systeemisen sosiaalityön, dialogisten työmenetelmien ja Lean-ajattelun tuntemuksen. Työtehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, kykyä verkostoitumiseen, vahvaa kokonaisuuksien hallintaa sekä hyviä tekstintuottamisen taitoja. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeisyyttä ja halua innostaa ja osallistaa työntekijöitä oman työnsä kehittämiseen. 

Tehtävä sijoittuu hallinnollisesti lastensuojelun yhteisiin toimintoihin ja työpiste sijaitsee Tikkurilassa, aivan juna-aseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien ja mahtavien lounaspaikkojen äärellä. 

Tervetuloa tekemään maailman parasta lastensuojelua!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lastensuojelun sosiaalityön työkokemusta ja kokemusta kehittämistehtävistä

Luemme eduksi: Systeemisen lastensuojelun, dialogisten menetelmien ja LEAN-ajattelun tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3643,89 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Vs. palvelupäällikkö

Pukkio  Saana

050 3121844

saana.pukkio@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.