Sosiaalityöntekijä / Lastensuojelun avohuolto
Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä / Lastensuojelun avohuolto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Lastensuojelussa tuemme vanhempia, jotta lapsella on suotuisat kasvuolot. Sosiaalityöntekijänä vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä yhteiskunnassa. Haluamme olla asiantuntemuksestaan tunnettu yhteisö, jossa jokainen sosiaalityöntekijä viihtyy sekä tulee kuulluksi. Tule mukaamme rakentamaan parempaa lastensuojelua Tampereelle!

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuoltoon idän-Oriveden tiimiin vakituiseen virkaan. Pääsääntöinen työpiste on Tampereella.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijät auttavat, kun perheessä on pulmia lasten ja nuorten kasvuun ja huolenpitoon liittyvissä asioissa, omassa vanhemmuudessa tai jaksamisessa ja lapsi on suojelun tarpeessa. Lastensuojelussa sosiaalityöntekijä tukee vanhempia, jotta lapsilla on turvalliset kasvuolot.

Tässä tehtävässä tarvitset intoa tarttua haasteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen ja kehitysmyönteinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lastensuojelusta sekä palvelujen tuntemuksen.

Meillä on monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tällä hetkellä käytössä myös sitoutumiskertapalkkio, joka tuo sitoutuneelle työntekijälle lisätuloa 800 euroa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoa tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Pia Silvennoinen, puh. 050 359 3956 ja palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoa sosiaalityöstä löydät osoitteesta www.tampere.fi/tulesosiaalityontekijaksi.

Hakuaika päättyy 20.9.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Johtava sosiaalityöntekijä Pia Silvennoinen, puh. 050 359 3956 ja palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1482397
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orivesi, Tampere, Pirkanmaa, Orivesi, Tampere