Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Tehtävän kuvaus

Maunulan lastensuojelun avohuollon työryhmä 2:ssa on tarjolla sosiaalityöntekijän sijaisuus ajalla 26.4.2021-5.3.2022.

Työryhmäämme kuuluu viisi sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteessämme on myös toinen samankokoinen avohuollon sosiaalityön työryhmä.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit monipuolisesta ja haastavasta työstä, joka on parhaimmillaan erittäin palkitsevaa. Pääsääntöisesti pidät pitkäjänteisestä vuorovaikutteisesta työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinua kiinnostaa luottamuksellisen suhteen luominen asiakkaisiin sekä erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa.

Olet kiinnostunut työskentelemään Maunulan lastensuojelun systeemisen toimintamallin mukaisesti, jossa sosiaalityöntekijöiden tukena on perheterapeutin ja koordinaattorin työpanos. Työssäsi tarvitset itsenäisen, työpari- ja verkostotyön osaamista. Olet myös valmis päivystykselliseen työhön, jossa arvioidaan avohuollon asiakkaidemme päivän lastensuojeluilmoitukset. Meillä on hyvin toimiva päivystysvuorojärjestelmä.

Tulevassa työssäsi olet lasten asioista vastaava sosiaalityöntekijä. Työsi pohjana on asiakaslasten terveen kasvun ja kehityksen tueksi tehty asiakassuunnitelma. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä lasten, vanhempien ja verkostojen kanssa. Voimakkaimpina lasten tuen ja suojelun tehtävinä valmistelet ja toteutat kiireellisiä sijoituksia sekä valmistelet huostaanottoja.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ohjauksen työhösi. Työtä tukevat rakenteet on Maunulassa yhteisesti sovittu ja hyvin käytössä. Työsi tueksi tarjoamme säännöllisen tiimityönohjauksen ja lähiesihenkilön henkilökohtaisen konsultaation sekä suunnitellusti työparin tuen. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Työyhteisömme on hyvinvoiva, ammatillinen, innostunut ja kehittämismyönteinen. Tervetuloa tekemään kanssamme töitä!

Helsingin kaupunki tarjoaa työnantajana sinulle monipuoliset henkilöstöedut, koulutusmahdollisuudet ja edullisen työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus OTE-01-137-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi aikaisemman lastensuojelutyön kokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Aimo Jauho, aimo.jauho@hel.fi, p. 050 597 6535

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot