(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Lassilan toimipisteeseen sosiaalityöntekijää sijaisuuteen 14 sosiaalityöntekijän ja kahden johtavan sosiaalityöntekijän työyhteisöömme uuden Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöönottokoulutusten ajaksi.

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus tulla mukaan muutokseen ja hankkia samalla Apotin osaaminen! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ensin käydä tietojärjestelmäkoulutukset työajalla sekä tämän jälkeen avustaa ja tukea täysiaikaisena sosiaalityöntekijänä työryhmäämme asiakastyössä huhti-toukokuun ajan. Lisäksi tarjoamme sinulle kesälomasijaisuuden Lassilan toimipisteessä 31.8.2021 asti.

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa.

Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Saat meiltä hyvän perehdytyksen sekä kaikki sosiaalityöntekijän työn tukemisen rakenteet ja Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöetuudet. Tule työhaastatteluun, niin kerromme lisää!

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-98-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi hyvät yhteystyö- ja tiimityöskentelytaidot.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Anne Carlander, puh. 050 525 2564 johtava sosiaalityöntekijä Anneli Laurila, puh. 050 367 3263

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/