(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelu

Talvikkitie 37, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sosiaalityön osaaja! Kiinnostaako sinua uudet haasteet ja työ, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Ota riski ja rakastu Itä-Vantaaseen!

Etsimme innostunutta sosiaalityöntekijää osaavaan porukkaamme Itä-Vantaan lastensuojelun Tikkurilan toimistoon. Työskentelemme suojelua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Sosiaalityöntekijänä toimit lapset vastuutyöntekijänä, vastaat asiakassuunnitelman laatimisesta ja arvioinnista, tukitoimien järjestämisestä ja lastensuojelulain mukaisesta päätöksenteosta. Työ on vaativaa asiantuntijatyötä, jota tehdään monitoimijaisissa verkostoissa. Käytössämme on systeeminen sosiaalityön malli, jossa korostuu työn reflektointi ja asiakkaan osallisuus. Systeemisen sosiaalityön myötä olemme saaneet työyksikköömme perheterapeutin, joka osallistuu systeemisiin viikkokokouksiin tiimin kanssa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä reflektiiviseen ajatteluun. Arvostamme lapsen oikeuksien ja lastensuojelulain tuntemusta sekä hyviä kirjoitustaitoja. Sosiaali- ja terveyssektorin palveluiden tuntemus on eduksi. Työsi tueksi tarjoamme sinulle tiimin ja esimisten tuen, laadukkaan perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen. Saat oman työhuoneen ja käytössäsi on ajanmukaiset työvälineet sekä Vantaan henkilöstöedut. 

Olemme kehittäneet perehdytystä ja uusille työntekijöille tarjoamme yksilöllisen perehdytyksen lisäksi ryhmämuotoisen perehdytysputken. Pääset myös osallistumaan Vantaan laadukkaisiin koulutuksiin. Kehitämme jatkuvasti työtämme ja panostamme tänä vuonna systeemisen sosiaalityön ja yhteisen arvioinnin kehittämiseen. Olemme aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu ja Facebookissa Lastensuojelun erityissosiaaliohjaaja Anna.

Voit kysyä lisää työstämme ja työyhteisöstämme sosiaalityöntekijä Janilta, jani.raespuro@vantaa.fi

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön pääaineopiskelijat, jotka täyttävät sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Myös osa-aikatyöstä voidaan neuvotella. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Pukkio Saana
P. 040 8289545
saana.pukkio@vantaa.fi

Arja Ryynänen
arja.ryynanen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.