Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2021

Haemme osaavaan, työstään ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöömme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.4-31.8.2021. Sijaisuudelle on tiedossa myös jatkoa. Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelussa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja yksi ohjaaja sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri.

Työyhteisössämme on vahvaa moninaista ammatillista osaamista. Esimiehillä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhön, tuemme toisiamme työssä, jaamme kokemuksia ja iloitsemme onnistumisistamme.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu päivystys ja ensiarviotyö, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen työ ja sijaishuollon sijoitusprosessit.

Työntekijöille on tarjolla esimiehen, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina ja systeemisellä työotteella. Meillä on vuosittain työn kehittämispäivä. Lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Toimistotilamme ovat viihtyisät, avarat ja hiljattain osin remontoidut. Sosiaalityöntekijät työskentelevät kahden hengen työhuoneissa. Liikenneyhteydet toimistollemme ovat hyvät ja metrolla pääsee lähelle toimistoamme. Lisäksi ilmainen autohallipaikka järjestyy tarvittaessa.

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu

Työaika: 38h 15min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot