(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Vakinainen virka alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 21.12.2018  kello 16:00
Itä-Vantaan lastensuojelu, Talvikkitie 37/Karsikkokuja 17 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut
Työavain 2-756-18

Kiinnostaako työ, jossa mikään työpäivä ei ole samanlainen? Haluatko osaksi rentoa ja työtä pelkäämätöntä työyhteisöä? Tervetuloa Itä-Vantaalle!

Etsimme sosiaalityöntekijää reippaaseen työporukkaamme. Avoinna oleva sosiaalityöntekijän virka sijoittuu Itä-Vantaan lastensuojelun avohuoltoon, suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Itä-Vantaan lastensuojelun toimintayksikössä on tällä hetkellä 5 suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, jotka sijaitsevat Tikkurilassa ja Koivukylässä. Tiimeissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Lisäksi helmikuussa 2018 yksikössämme on aloittanut systeemisen sosiaalityön tiimi, joka työskentelee systeemisen lastensuojelun työtapaa noudattaen. Tiimiin kuuluu mm. perheterapeutti. Tiimi palvelee koko Vantaan lastensuojelua. 

Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta, yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Työ on monipuolista ja vaativaa asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ sisältää paljon verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tukenasi ovat koko tiimi, muu työyhteisö ja Vantaan laadukkaat avohuollon palvelut. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys lähiesimieheltä, tiimiltä ja koko työyhteisöltä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. 
Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla. Vantaalla on käytössä rekrytointilisä. 

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta. 

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme lähitulevaisuudessa mm. systeemisen sosiaalityön kehittämiseen sekä yhteisen arvioinnin, lapsen kohtaamisen ja reaaliaikaisen dokumentoinnin tehostamiseen. Otamme myös käyttöön ensimmäisenä uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän. Olemme aktiivisesti myös mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu.

Työn alkamisajankohta: 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus enintään kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon antama todistus hyväksyttävästä terveydentilasta ennen viran vahvistamista. Koeaika on 6 kuukautta. 

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 3316,80 €/kk
Työaika: 38 h 15 min / vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).