(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, osa-aikainen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelu

Karsikkokuja 17, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.03.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020


Hei sosiaalityön ammattilainen! Kiinnostaako merkityksellinen työ suojelua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa? Kaipaatko kehittämismyönteistä ja osaavaa työyhteisöä ympärillesi? Jos osa-aikainen työ (60-80% sopimuksen mukaan) sopii tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi, niin meillä on tarjota sinulle sellainen ajalle 2.3.-31.12.2020!

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Itä-Vantaan lastensuojeluun, Koivukylän toimipisteeseen. Kehitämme työtämme systeemisen sosiaalityön tiimimallin mukaiseksi ja koulutamme parhaillaan kaikki avo- ja sijaishuollon tiimit systeemiseen sosiaalityöhön. Työyhteisössämme työskentelee kokoaikainen perheterapeutti, joka sparraa meitä kohti systeemistä työtapaa.

Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta, yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Työ on monipuolista ja vaativaa asiantuntijatyötä. Työ sisältää verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakastyön tukena ovat koko tiimi, muu työyhteisö ja Vantaan laadukkaat tukitoimipalvelut, kuten oma perhekuntoutusyksikkö.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy huolellinen perehdytys. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus ja Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla. 

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelytapaa. Työssä pärjää reippaalla ja aloitteellisella asenteella ja hyvillä vuorovaikutus- ja verkostoitumisstaidoilla. Tarvitset lisäksi kirjallista ilmaisukykyä sekä lainsäädännön tuntemusta. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu. Facebookissa voit seurata työtämme Lastensuojelun Erityissosiaaliohjaaja Annan sivulla.

Opinnot vielä kesken? Kelpoisuuden omaavien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat, joilla on sijaiselta vaadittavat opinnot suoritettuna.

Jäämme odottamaan hakemustasi!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen (60-80%)

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Pukkio, Saana
040 8289545
saana.pukkio@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.