(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lasten sijaishuolto, perhehoito
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lastensuojelun sijaishuolto

Kielotie 7 B, 4 krs. 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Haemme sosiaalityöntekijää  lastensuojelun sijaishuollon perhehoidon sosiaalityön työryhmään. Perhehoidon asiakkaina ovat eri puolille Suomea sijaisperheisiin ja ammattillisiin perhekoteihin sijoitetut lapset ja heidän läheisensä. 

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen, lapsikohtainen valvonta sekä päätöksen valmistelua ja päätöksentekoa delegointisäännön mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu myös työn dokumentointi. 

 Vantaan lastensuojelussa on otettu käyttöön systeeminen työote, tiimityöskentelyssä mukana on perheterapeutti. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi oma työhuone, osaava ja sitoutunut työyhteisö, säännöllinen työnohjaus ja lakimiesyksikön tuki. Tarjoamme sinulle vuoden kestävän perehdytysjakson lastensuojelutyöhön,  ammattitaitoisen ja osaavan tiimin sekä joustavat etätyökäytännöt. Vantaalla on oma laatu- ja valvontatiimi, joka tekee yhteistyötä perhehoidon sosiaalityön tiimin kanssa valontakysymyksissä. 

Sijaishuollon perhehoidon tiimejä on Vantaan sijaishuollossa kaksi, molempiin kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä sekä sosiaaliohjaajia. Sosiaaliohjaajat työskentelevät perhehoitajien vastuutyöntekijöinä ja toimivat työparina sosiaalityöntekijöille.  Työ on monipuolista ja sisältää matkustamista eri puolilla Suomea sijaitseviin sijaisperheisiin. Voit matkustaa julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Työpiste sijaitsee Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta,  hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä,  valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä lastensuojelun tuntemusta.  Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työorientaatioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.  

Tervetuloa meille töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi:  kokemuksen perhehoidon sosiaalityöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3 643,89 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä

Green  Pia

040 051 5837

pia.green@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.