(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden tiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut, Uusien asiakkaiden palvelut yksikkö, lapsiperheiden tiimi

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 13.01.2021 - 


Vantaan perhepalveluihin haetaan sosiaalityöntekijää tekemään ensiarviointityötä lapsiperheiden parissa!

Kiinnostaako sinua kehittyvä moniammatillinen ensiarviointityö lapsiperheiden parissa? Haemme asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan alkaen 13.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Olemme perustaneet Vantaan perhepalveluihin aikuisten ja perheiden palvelujen sekä lastensuojelun kanssa yhteisen uudenlaisen lapsiperheiden ensiarviointitiimin. Tiimi työskentelee virka-aikaan ja koostuu johtavasta sosiaalityöntekijästä, 8 sosiaalityöntekijästä, yhdestä erityissosiaaliohjaajasta ja viidestä sosiaaliohjaajasta.

Tiimin sosiaalityöntekijän työtehtävät koostuvat kiireellisistä päivystyskäynneistä, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten vastaanotosta ja ensiarvioinnista sekä niiden käsittelystä 7 arkipäivän aikana. Lisäksi tiimin tehtävänä on vastata lapsiperheiden ohjauksesta ja neuvonnasta sekä antaa konsultaatiota yhteistyökumppaneille ja kuntalaisille.  Työhön voi kuulua myös palvelutarpeen arviointityötä ja työskentelyä lapsiperheiden kanssa.

Kyseinen työtehtävä on uusi Vantaalla ja sitä kehitetään ja arvioidaan jatkuvasti. Työhön kuuluu myös tiivis yhteistyö uusien asiakkaiden palveluiden, lastensuojelun sekä aikuisten ja perheiden palveluiden kanssa.

Perustettavassa tiimissä on vahvaa ammatillista osaamista ja myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. 

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Olemme kehittämismyönteisiä ja otimme uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöön toukokuun 2019 aikana.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Mahdolliset haastattelut pidetään perjantaina 23.10.2020 klo 13 - 16 välisenä aikana


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus). 

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun arviointi- ja päivystystyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3643,89 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 37 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Teemu Liimatta
Sosiaalityön esimies
040 554 5563
teemu.liimatta@vantaa.fi

Hanna Holmberg
Johtava sosiaalityöntekijä
040 703 1558
hanna.holmberg@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.