(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden tiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä tehdään kaikkien perhepalveluiden uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Lapsiperheiden tiimeissä arvioidaan myös lastensuojelun tarve. Yksikössä on yhteensä kolme tiimiä; yksi aikuisten ja kaksi lapsiperheiden tiimiä. Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä.

Lapsiperheiden tiimin sosiaalityöntekijä vastaa sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arvioinnin prosessista sekä lastensuojelun tuen tarpeen arvioinnista. Työtehtäviin kuuluu moniammatillinen verkostotyö sekä arviointiprosessin aikaiset kiireelliset lastensuojelun toimenpiteet. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen, joten varsinainen päivystystyö ei sisälly tähän tehtävään.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys sekä kollegamentorointi. Palvelutarpeen arvioinneissa sinulla on tukena osaavat työparit, lähiesimiehet sekä kannustava, positiivinen ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää 

  • reipasta ja aloitteellista työotetta
  • organisoimiskykyä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • verkostotyön taitoja
  • hyvää kirjallista ilmaisukykyä
  • valmiutta tehdä arviointia ja päätöksiä nopeasti vaihtuvissa asiakasprosesseissa 

Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä. Lisäksi sosiaalityöntekijöille maksetaan rekrytointilisä 150 euroa/kk. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa aseman välittömässä läheisyydessä Versossa (Vernissakatu 8 C), jonne koko Uusien asiakkaiden palvelut -yksikkö on keskitetty. Työnohjaus on järjestetty.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Sosiaalityöntekijän pätevyys (laki 272/05). Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. 

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelu- ja arviointityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3349,97  euroa/kk + rekrylisä 150 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, 38h 15min/viikko


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä, Nordqvist Elina
P. 0405886294
elina.nordqvist@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.