Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden ensiarviointi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaalitoimi, Perhepalvelut / Uusien asiakkaiden palvelut yksikkö, 
lapsiperheiden tiimi

Vernissakatu 8 c, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.07.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan perhepalveluihin haetaan sosiaalityöntekijää lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystykseen 

Vantaan lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystyksen tiimi etsii uutta jäsentä. Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan alkaen 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijänä olisit osa tiimiä, joka koostuu johtavasta sosiaalityöntekijästä, 9 sosiaalityöntekijästä, 5 sosiaaliohjaajasta ja yhdestä erityissosiaaliohjaajasta. Arvostamme avointa keskustelukulttuuria ja teemme työtämme tiiminä. 

Tiimimme työskentelee virka-aikaan. Vastaamme lastensuojelun kiireellisestä päivystystyöstä, lastensuojeluilmoitusten sekä muiden lapsiperheitä koskevien ilmoitusten vastaanottamisesta ja niiden käsittelystä. Tiimin jäsenenä pääset myös tarjoamaan lapsiperheille, kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille ohjausta, neuvontaa ja konsultaatiota. Teemme työtämme asiakaslähtöisesti ja pyrimme hoitamaan työtehtäviä asiakas edellä. Tästä johtuen teemme tarvittaessa myös esimerkiksi palvelutarpeen arviointeja. 

Tiimimme on kehittämismyönteinen ja pohdimme säännöllisesti yhdessä sitä, miten voisimme tehdä työtämme paremmin. Pidämme tärkeänä sujuvaa yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, asiakkaiden edun ajamista ja kaikkien tiimin jäsenten jaksamista ja hyvinvointia työn parissa. Tiimi on osa Vantaan perhepalveluita.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus). 

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Yhteystiedot:

Hanna Holmberg,  johtava sosiaalityöntekijä, p. 040 703 1558, hanna.holmberg@vantaa.fi, tavoitettavissa virka-aikana

Teemu Liimatta, sosiaalityön esimies, p. 040 554 5563, teemu.liimatta@vantaa.fi, tavoitettavissa virka-aikana

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työmatkoja tuetaan työmatkaseteleillä.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme. Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361285
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa