(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden ensiarviointi, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palvelut-yksikkö, lapsiperheiden tiimi

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan perhepalveluihin haetaan kahta (2) sosiaalityöntekijää tekemään ensiarviointityötä lapsiperheiden parissa 

Kiinnostaako sinua kehittyvä moniammatillinen ensiarviointityö lapsiperheiden parissa? Haemme kahta asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää vakituisiin virkoihin alkaen 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Olemme perustamassa Vantaan perhepalveluissa aikuisten ja perheiden palvelujen sekä lastensuojelun kanssa uutta, yhteistä lapsiperheiden ensiarviointitiimiä. Tiimi työskentelee virka-aikaan ja koostuu ensi vuoden alusta alkaen johtavasta sosiaalityöntekijästä, kahdeksasta sosiaalityöntekijästä, erityissosiaaliohjaajasta ja kahdesta sosiaaliohjaajasta. Olemme hakemassa lisäksi uusia vakansseja vahvistamaan tiimiä. 

Tiimin sosiaalityöntekijän työtehtävät koostuvat kiireellisistä päivystyskäynneistä, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten vastaanotosta ja ensiarvioinnista sekä niiden käsittelystä 7 arkipäivän aikana. Lisäksi tiimin tehtävänä on vastata lapsiperheiden ohjauksesta ja neuvonnasta sekä antaa konsultaatiota yhteistyökumppaneille ja kuntalaisille. 

Kyseinen työ on uusi Vantaalla ja sitä kehitetään ja arvioidaan jatkuvasti. Työhön kuuluu myös tiivis yhteistyö uusien asiakkaiden palveluiden, lastensuojelun sekä aikuisten ja perheiden palveluiden kanssa.

Perustettavassa tiimissä on vahvaa ammatillista osaamista ja myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme! Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Olemme kehittämismyönteisiä ja otimme uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöön toukokuun 2019 aikana.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus). Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Teemu Liimatta  
040 554 5563
teemu.liimatta@vantaa.fi

Sosiaalityön esimies, lastensuojelu
Johanna Hankomäki
040 755 6037
johanna.hankomaki@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme. Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.