Sosiaalityöntekijä Lapsiperheiden aikuissosiaality
Lapsiperheiden aikuissosiaalityö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelu on tarkoitettu niille perheellisille aikuisille, joilla on suunnitelmallisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen tarve.

Haemme vakituiseen virkaan sosiaalityöntekijää 1.4.2021 alkaen.

Tehtävään kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelutarpeenarviointi, omatyöntekijänä toimiminen, asiakassuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen, asiakkaan palveluiden laaja-alainen koordinointi sekä ohjaaminen. Lisäksi tehtävään kuuluvat erilaiset viranomaispäätökset, kuten täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättäminen, asiantuntijana toimiminen ja konsultointi, verkostotyöskentely ja monialainen yhteistyö, yhteisösosiaalityö sekä opiskelijoiden ohjaus.

Lapsiperheiden aikuissosiaalityön palvelussa tehdään tiivistä yhteistyötä lapsiperheiden sosiaalityön ja lastensuojelun avohuollon palveluiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä.

Valitulta edellytetään kokemusta aikuissosiaalityöstä sekä sujuva suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsotaan tehtävässä tarvittavan lainsäädännön tuntemus ja osaaminen, sosiaalihuolto- ja sosiaaliturvajärjestelmän palvelujärjestelmän osaaminen ja kokemus lapsiperheiden kanssa työskentelystä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Sini Leppänen, puh. 041 7307192 tai sähköpostilla sini.j.leppanen@tampere.fi

Hakuaika päättyy 4.3.2021.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi. Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Sini Leppänen, puh. 041 730719 tai sähköpostilla sini.j.leppanen@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot