Sosiaalityöntekijä, lapsiperheen tiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.07.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan perhepalveluihin haetaan sosiaalityöntekijää lapsiperheiden tiimiin uusien asiakkaiden palvelut -yksikköön tekemään palvelutarpeen arviointeja

Vantaalla on 1.8.2017 perustettu uudenlainen Uusien asiakkaiden palvelut -yksikkö, jossa tehdään kaikki perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Yksikössä on yhteensä kolme tiimiä, yksi aikuisten ja kaksi lapsiperheiden tiimiä. Lapsiperheiden tiimien tehtävänä on arvioida tarvittaessa myös mahdollinen lastensuojelun tarve. Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia erityistä tukea tarvitseville asiakkaille yhdessä asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa. Lapsiperheiden tiimin sosiaalityöntekijän keskeisimpänä tehtävänä on vastuutyöntekijänä vastata lastensuojelutarpeen arvioinneista ja selvitysprosessin etenemisestä lain edellyttämällä tavalla. Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa kiireellisestä sijoituksesta tai kiireellisistä avohuollon tukitoimista päättäminen selvitysprosessin aikana. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen, joten varsinainen lastensuojelun päivystystyö ei sisälly tähän tehtävään.

Olemme kehittämismyönteisiä ja esimerkkinä tästä olemme ottamassa käyttöön uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän toukokuun 2019 aikana.

Tehtävän hoitamista varten sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleillä. Lisäksi sosiaalityöntekijöille maksetaan rekrytointilisä 150e/kk. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa aseman välittömässä läheisyydessä Versossa (Vernissakatu 8 C), jonne koko uusien asiakkaiden palvelut -yksikkö on keskitetty. Työnohjaus on järjestetty.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki 272/05). Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. 

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelu- ja arviointityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3349,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Vantaan kaupunki myös maksaa sosiaalityöntekijöille rekrytointilisää 150e/kk.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 38h 15min/viikko


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä, Nordqvist Elina
P. 0405886294
elina.nordqvist@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266686
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa