(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Länsi-Vantaan A-klinikka
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Länsi-Vantaan A-klinikka

Laajaniityntie 3 (5.krs.), 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 11.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme päihdetyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää Länsi-Vantaan A-klinikalle, joka kuuluu Vantaan kaupungin Päihde- ja mielenterveyspalveluiden kokonaisuuteen. Yksikön viihtyisät toimitilat sijaitsevat Martinlaaksossa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. 

A-klinikat tarjoavat avohoitoa vantaalaisille päihdeongelmaisille ja heidän läheisilleen. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu tarjota asiakkaille ohjausta, neuvontaa sekä suunnitelmallista psykososiaalista kuntoutusta yksilö-, ryhmä- ja perhetyön menetelmin. Tehtävään kuuluu keskeisesti työskentely läheis- ja viranomaisverkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa lastensuojelun kautta ohjattujen asiakkaiden päihdekartoitusten suunnitelmallisesta toteuttamisesta ja hän toimii moniammatillisessa tiimissä sosiaalialan asiantuntijana. Tehtävään voi sisältyä työskentelyä myös muissa Päihdepalveluiden toimintayksiköissä. 

Tarjoamme vastuullisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja sen hoitamiseksi hyvän perehdytyksen, esimiehen ja työyhteisön tuen sekä työryhmässä tapahtuvan työnohjauksen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä joustavaan pari-ja tiimityöhön. 

Vantaan terveyspalveluiden päihde- ja mielenterveyspalvelut yhdistyivät vuoden 2019 alussa. Olemme kehittämässä organisaatiotamme ja tuottamiamme palveluita toipumisorientaatio-viitekehyksen mukaisiksi. Toivomme, että myös sinä olet innostunut kehittämään asiakaslähtöistä toimintakulttuuria ja joustavia toimitatapoja. 

Kyseessä on pääsääntöisesti virka-aikaan tehtävästä työstä, mutta yksikkö tarjoaa palveluita myös ilta-aikaan (tällä hetkellä torstaisin klo 19 asti).


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Luemme eduksi: Aiemman kokemuksen päihde- ja/tai mielenteystyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3404,42 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Eklund Monika
P. 040 5962920
monika.eklund@vantaa.fi
Tavoitettavissa 8-15.30

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.