(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, laitoshoitoon
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lastensuojelun sijaishuolto

Kielotie 7 B, 4 krs. 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme sosiaalityöntekijää  lastensuojelun sijaishuollon laitoshoidon sosiaalityön työryhmään. Laitoshoidon asiakkaina ovat eri puolille Suomea lastensuojelulaitoksiin sijoitetut lapset ja heidän läheisensä. 

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijänä toimiminen, lapsikohtainen valvonta sekä päätöksen valmistelua ja päätöksentekoa delegointisäännön mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu myös työn dokumentointi. 

Vantaan lastensuojelussa on otettu käyttöön systeeminen työote, tiimityöskentelyssä mukana on perheterapeutti. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi oma työhuone, osaava ja sitoutunut työyhteisö, säännöllinen työnohjaus ja lakimiesyksikön tuki. Tarjoamme sinulle vuoden kestävän perehdytysjakson lastensuojelutyöhön, hyvin hoidetun asiakaspiirin, ammattitaitoisen ja osaavan tiimin sekä joustavat etätyökäytännöt. Vantaalla on oma laatu- ja valvontatiimi, joka tekee tiivisti yhteistyötä laitoshoidon sosiaalityön tiimin kanssa valontakysymyksissä. 

Sijaishuollon laitoshoidon työryhmään kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, seitsemän sosiaalityöntekijää ja yksi erityisssosiaaliohjaajaa. Työ on monipuolista ja sisältää matkustamista eri puolilla Suomea sijaitseviin sijaishuoltopaikkoihin. Voit matkustaa julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Työpiste sijaitsee Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta,  hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä,  valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä lastensuojelun tuntemusta.  Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työorientaatioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.  Etsimme ensijaisesti kokenutta sosiaalityön ammattilaista.


Tervetuloa meille töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi:  kokemuksen laitoshoidon sosiaalityöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3 643,89 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies

Klingenberg-Peltola Anna

040-5702567

anna.peltola@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Pia Koskikuru, laitoshoidon johtava sosiaalityöntekijä, p. 043-825 4400, pia.koskikuru@vantaa.fi, arkisin klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.