(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä laitoshoitoon
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lasten sijaishuolto

Kielotie 7 B, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun laitoshoidon sosiaalityöhön. Laitoshoidon työryhmäämme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä ja kahdeksan sosiaalityöntekijää. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja pitkäaikaisia lastensuojelun ammattilaisia.

Laitoshoidon sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Vastaat lapsen asiakassuunnitelman laadinnasta, toteuttamisesta ja seurannasta sekä lapsikohtaisesta sijoituksen valvonnasta. Teet yhteistyötä lapsen vanhempien ja eri puolilla Suomea sijaitsevien sijaishuoltopaikkojen kanssa.

Tehtävä sopii sinulle, joka pidät pitkäjänteisestä työskentelystä nuorten ja heidän perheidensä kanssa sekä olet kiinnostunut etsimään ratkaisuja yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi asiantunteva työyhteisö ja lakimiesyksikön tuki. Lisäksi sosiaalityöntekijöille maksetaan rekrytointilisää 150 euroa/kk. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelutyöstä sekä laitoshoidon sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3349,97 euroa/kk + rekrylisä 150 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Sihvo Päivi
P. 040 764 3465
paivi.sihvo@vantaa.fi

Pia Green
p. 0400 515 837
pia.green@vantaa.fi

Elina Haahti
P. 043 825 4400
elina.haahti@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.