(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, lähityö / Aikuissosiaalityö
Tampereen kaupunki, Aikuissosiaalityö

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Aikuissosiaalityön lähityön sosiaalityöntekijän vastuulla on yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen, sosiaalisen tuen ja palvelujen tarpeeseen vastaava suunnitelmallinen asiakas- ja asiantuntijatyö asiakkaan tuen tarpeisiin vastaavalla tavalla monialaisesti sekä työn vaikutusten seuranta ja arviointi.

Sosiaalityöntekijä työskentelee aikuissosiaalityön lähityössä, osana sote-keskusten moniammatillista verkostoa. Sosiaalityöntekijän työn tavoitteena on vahvistaa paljon palveluita tarvitsevien asiakkaiden arjen osallisuutta ja konsultoida lähityön monialaista verkostoa. Sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu tarvittaessa toimia sosiaalihuoltolain mukaisesti erityisen tuen tarpeessa olevan asiakkaan omatyöntekijänä/ vastuusosiaalityöntekijänä sekä vastata tällöin asiakasprosessin kokonaisuudesta ja suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Työntekijöillä on säännöllinen tiimityönohjaus.

Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys (Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä). Edellytämme sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa,
sosiaaliturvan, sosiaalihuoltojärjestelmän ja palveluiden sekä tehtävässä tarvittavan lainsäädännön tuntemusta,
sekä työkokemusta sosiaalityön tehtävistä.

Muu kielitaito, kokemus sosiaalityöstä aikuisten parissa, kokemus verkostotyöstä, erityiset valmiudet työskennellä monialaisesti sekä tietotekninen että digitaalinen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme kehittämismyönteistä asennetta sekä kiinnostusta kokeilla ja juurruttaa uusia aikuissosiaalityön työmuotoja. Virkaan valittavalla henkilöllä toivomme olevan erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä empaattinen, aktiivinen ja innovatiivinen työote.

Tehtävää jo hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mari Selin-Kivenvuori, puh. 040 639 7900.
Hakuaika päättyy 26.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mari Selin-Kivenvuori, puh. 040 639 7900.