(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, jälkihuolto
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lastensuojelun sijaishuolto, Vantaan kaupunki

Kielotie 7 A 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 27.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun jälkihuoltoon. Vantaalla ollaan aktiivisesti kehittämässä sekä uudistamassa jälkihuoltoa ja sen sosiaalityötä. Samalla jälkihuollon työryhmä on kasvanut tämän vuoden alusta; jälkihuollon tiimiin kuuluu jatkossa oma johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää ja 10 lähityötä tekevää sosiaaliohjaajaa. Jälkihuollon tiimi tulee tekemään tiiviisti yhteistyötä Vantaan nuorten sosiaalityön tiimin kanssa nuorten asioiden ja palveluiden edistämiseksi. Tule mukaan jälkihuollon uudistuvaan tiimiin ja sen uusiin tuuliin!

Jälkihuollon sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien nuorten (1.1.2020 alkaen 18-25 -vuotiaiden) asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Vastaat itsenäistyvän nuoren asiakassuunnitelman laadinnasta, toteutuksesta ja seurannasta sekä tarvittavien palveluiden järjestämisestä. Sosiaalityöntekijänä arvioit tukitoimia ja teet päätökset jälkihuollon palveluihin liittyen. Lisäksi teet yhteistyötä eri verkostojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä tarvittaessa nuoren perheen ja hänen vanhempiensa kanssa. Jälkihuollon sosiaalityössä tehdään yhteistyötä pääkaupunkiseudun ja lähikuntien jälkihuollon yksiköiden kanssa. Erityisesti vuoden 2020 aikana työ tulee sisältämään toiminnan kehittämistä Vantaan jälkihuollon kehittämisen myötä. 

Jälkihuollossa sinulla on käytettävissä oma jälkihuollon kenttään keskittynyt ja orientoitunut tiimi. Työpiste sijaitsee Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Arvostamme postiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta sekä valmiutta muutokseen. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työorientaatioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.  

Poikkeustilanteesta huolimatta odotamme sinun hakemustasi. Työ tulee kevään aikana sisältämään tavallista enemmän etätyötä. 

Muodollisesti pätevien työntekijöiden puuttuessa voimme huomioida sosiaalityön sijaispätevyyden täyttävät hakijat.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelusta ja erityisen tuen tarpeessa olevien nuorten kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Sijaishuollon esimies
Klingenberg-Peltola, Anna
P. 0405702567
anna.peltola@vantaa.fi

Johtava sosiaalityöntekijä, jälkihuolto
Hanna Ahlström
hanna.ahlstrom@vantaa.fi
7.4.2020 alkaen

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.