(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, jälkihuolto, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lasten sijaishuolto, jälkihuolto

Kielotie 7 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 20.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.08.2020


Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun jälkihuoltoon sijaisuuteen. Nuorten oikeus jälkihuoltoon tulee laajenemaan vuoden 2020 alussa. Haluamme vastata tähän ja Vantaalla ollaan aktiivisesti kehittämässä sekä uudistamassa jälkihuoltoa ja sen sosiaalityötä. Samalla jälkihuollon työryhmä kasvaa ja siihen tulee oma johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää sekä 10 lähityötä tekevää sosiaaliohjaajaa. Jälkihuollon tiimi tulee tekemään tiiviisti yhteistyötä Vantaan nuorten sosiaalityön tiimin kanssa nuorten asioiden ja palveluiden edistämiseksi. Tule mukaan jälkihuollon uudistuvaan tiimiin ja sen uusiin tuuliin!

Jälkihuollon sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien nuorten, 1.1.2020 alkaen 18-25 -vuotiaden, asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Vastaat itsenäistyvän nuoren asiakassuunnitelman laadinnasta, toteutuksesta ja seurannasta sekä tarvittavien palveluiden järjestämisestä. Sosiaalityöntekijänä arvioit tukitoimia ja teet päätökset jälkihuollon palveluihin liittyen. Lisäksi teet yhteistyötä eri verkostojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä tarvittaessa nuoren oman perheen ja hänen vanhempien kanssa. Jälkihuollon sosiaalityössä tehdään yhteistyötä pääkaupunkiseudun ja lähikuntien jälkihuollon yksiköiden kanssa. Erityisesti vuoden 2020 aikana työhön tulee sisältymään myös toiminnan kehittämistä Vantaan jälkihuollon kehittämisen myötä. 

Arvostamme postiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta sekä valmiutta muutokseen. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työorientaatioon, on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Jälkihuollossa sinulla on käytettävissä oma jälkihuollon kenttään keskittynyt ja orientoitunut tiimi. Työpiste sijaitsee Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi Vantaan lastensuojelussa kaikki saavat systeemisen työorientaation koulutuksen, mitä tulemme hyödyntämään jatkossa.

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus). Muodollisesti pätevien työntekijöiden puuttuessa voimme huomioida sosiaalityön sijaispätevyyden täyttävät hakijat.

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelusta ja erityisen tuen tarpeessa olevien nuorten kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä
Green, Pia
0400-515 837
pia.green@vantaa.fi

Sosiaalityön esimies
Päivi Sihvo
040-764 3465
paivi.sihvo@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.