(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, jälkihuolto (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Tehtävän kuvaus

Etsimme kahta sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 01.03.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Helsingin jälkihuolto on kasvava yksikkö, jossa huolehdimme pääsääntöisesti helsinkiläisistä 18-25 -vuotiaista nuorista, joiden taustalla on sijoitus tai huostaanotto.

Sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat toimivat yhteistyössä nuorten hyväksi. Jälkihuollossa voimme tarjota näköalapaikan sosiaalitoimen kokonaisrakenteeseen Suomen suurimmassa kaupungissa.

Jälkihuollossa sinulla on mahdollisuus työskennellä erilaisissa elämäntilanteissa olevien nuorten kanssa heidän tulevaisuutensa puolesta työssä, jossa aidosti voi vaikuttaa!

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-91-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- paineensietokykyä

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen lastensuojelusta ja nuorten palveluista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Taneli Karinen, p. 040 679 5216 sekä johtava sosiaalityöntekijä Aule Lille, p. 050 561 5345

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi