Sosiaalityöntekijä, jälkihuolto (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Beskrivning av jobbet

Etsimme sosiaalityöntekijää vanhempainvapaan sijaisuuteen ajalle 1.7.2021 - 31.12.2021 mahdollisesti jatkuen sekä sosiaalityöntekijää apottisijaisuuteen samalle ajalle vuoden loppuun.

Jälkihuollon työryhmässä tarjotaan lastensuojelulain mukaista jälkihuoltoa kaikille helsinkiläisille yli 16-vuotiaille jälkihuoltoon oikeutetuille nuorille. Jälkihuollollista tukea, apua ja tarvittavia palveluita järjestetään yhdessä nuoren ja hänen verkostonsa kanssa aina siihen asti kunnes nuori täyttää 25 vuotta.

Helsingin jälkihuollon työryhmässä on 22 sosiaalityöntekijää ja 24 sosiaaliohjaajaa neljässä tiimissä, joissa kussakin on 5-6 sosiaalityöntekijää, kuusi sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Meille on tärkeää, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus oppia, onnistua ja tehdä vaikuttavaa työtä. Me pidämme huolta perustehtävää tukevista rakenteista ja arvioimme rakenteiden toimivuutta yhdessä. Moniammatilliset tiimit mahdollistavat asiakastyön monialaisen tarkastelun ja työn vaikuttavuutta lisäävät systeeminen työskentely oman perheterapeutin kanssa sekä terveydenhoitajan palvelut. Työnohjaus on säännöllistä ja päivitetyt työvälineet mahdollistavat liikkuvan työn tekemisen. Liukuva työaika tukee työn suunnittelua ja etätyötä on mahdollista tehdä sovitusti.

Meillä viihtyvät sekä kokeneet sosiaalityön ammattilaiset että vastikään valmistuneet sosiaalityöntekijät. Tärkeintä on, että sinulla on intoa ja halua tehdä mielenkiintoista työtä hyvin monenlaisissa elämäntilanteissa olevien jälkihuoltonuorten parissa. Tule meille tekemään aidosti vaikuttavaa työtä!

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytämme:

Hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:

Aikaisemman kokemuksen lastensuojelusta ja nuorten palveluista.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Siru Waller, p. 09 31029206

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463373
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki