Sosiaalityöntekijä, Itä-Vantaan lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelu

Talvikkitie 37, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Hei sosiaalityön osaaja! Kiinnostaako sinua uudet haasteet ja työ, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Ota riski ja rakastu Itä-Vantaaseen!

Etsimme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan osaavaan porukkaamme Itä-Vantaan lastensuojeluun Tikkurilaan. Työskentelemme suojelua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Sosiaalityöntekijänä toimit lapset vastuutyöntekijänä, vastaat asiakassuunnitelman laatimisesta ja arvioinnista, tukitoimien järjestämisestä ja lastensuojelulain mukaisesta päätöksenteosta. Työ on vaativaa asiantuntijatyötä, jota tehdään monitoimijaisissa verkostoissa. Käytössämme on systeeminen sosiaalityön malli, jossa korostuu työn reflektointi ja asiakkaan osallisuus. Systeemisen sosiaalityön myötä olemme saaneet työyksikköömme perheterapeutin, joka osallistuu systeemisiin viikkokokouksiin tiimin kanssa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä reflektiiviseen ajatteluun. Arvostamme lapsen oikeuksien ja lastensuojelulain tuntemusta sekä hyviä kirjoitustaitoja. Sosiaali- ja terveyssektorin palveluiden tuntemus on eduksi. Työsi tueksi tarjoamme sinulle tiimin ja esimisten tuen, laadukkaan perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen. Käytössäsi on oma työhuone, ajanmukaiset työvälineet sekä Vantaan henkilöstöedut. Toimiston sijainti Tikkurilan ytimessä mahdollistaa hyvät lounasruokailupaikat. 

Olemme kehittäneet perehdytystä ja uusille työntekijöille tarjoamme yksilöllisen perehdytyksen lisäksi ryhmämuotoisen perehdytysputken. Pääset myös osallistumaan Vantaan laadukkaisiin koulutuksiin. Kehitämme jatkuvasti työtämme ja panostamme tänä vuonna systeemisen sosiaalityön, yhteisen arvioinnin ja lasten osallisuuden kehittämiseen. Olemme aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu ja Facebookissa Lastensuojelun erityissosiaaliohjaaja Anna.

Tervetuloa meille töihin!

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön pääaineopiskelijat, jotka täyttävät sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Neuvottelemme myös osa-aikatyön mahdollisuudesta. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3 643,89 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Saana Pukkio
P. 040 8289545
saana.pukkio@vantaa.fi

Johtava sosiaalityöntekijä
Arja Ryynänen
arja.ryynanen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1369721
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa