(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä-hankekoordinaattori rikoksilla oireilevien nuorten hankkeeseen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Lastensuojelun sosiaalityö, Länsi-Vantaan lastensuojelu

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 30.04.2023


Hei sosiaalityöntekijä! Nyt olisi tarjolla ainutlaatuinen kehittämiseen liittyvä tehtävä rikoksilla oireilevien nuorten parissa!

Vantaan perhepalveluissa pilotoidaan oikeusministeriön myöntämällä hankeavustuksella Rikoksilla vakavasti oireilevien nuorten toimintamallia (Ri-o nuoret). Hankkeelle on rahoitus 30.4.2023 saakka. Etsimme hankkeeseen määräaikaista hankekoordinaattori-sosiaalityöntekijää ajalle 1.10.2020 – 30.4.2023. 

Hankkeessa pääset kehittämään mielenkiintoista ja uraauurtavaa, systemaattista toimintamallia vakavasti tai toistuvasti rikoksilla oireilevien nuorten tukemiseksi ja rikoskierteen lopettamiseksi. Toimintamallin kohderyhmänä ovat nuoret, joiden on epäilty syyllistyneen useisiin ja vakavampiin rikoksiin.

Hankkeessa on kaksi osaa, joista ensimmäinen sijoittuu lastensuojeluun ja toinen aikuisten ja perheiden palvelujen nuorten yksikköön. Toimintamallit perustuvat kehittämistyöryhmän (OM 2019:26) ehdotukseen ja ne toteutetaan tiiviissä yhteistyössä. Kahteen eri osioon kohdistuvat tehtävät haetaan erillisillä työpaikkailmoituksilla ja nuorten aikuisten ja perhepalveluiden kehittämisosiosta saat lisätietoa sosiaalityön esimieheltä Minna Ryhäseltä (minna.ryhanen@vantaa.fi). 

Hankkeen ensimmäisessä osassa avoinna oleva sosiaalityöntekijän virka sijoittuu Länsi-Vantaan avohuollon suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Yksikössä on kolme suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, joissa työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Hankkeessa perustetaan uusi MDFT-tiimi, jossa työskentelee hankekoordinaattorin lisäksi MDFT-avainterapeutti sekä 3 MDFT-terapeuttia. Terapeutit koulutetaan menetelmään hankkeen aikana. Hankekoordinaattori toimii virkavastuulla hankkeessa olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä nuoren ja perheen rinnalla koko prosessin ajan ja ohjaa nuorta tarkoituksenmukaisiin erityispalveluihin. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu hankkeen hallinnointi, raportointi, verkosto- ja tutkimusyhteistyö sekä hankkeen prosessinarvioinnin koordinointi yhteistyössä toisen hankekoordinaattorin kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää uraauurtavaa, uudenlaista tekemisen tapaa haastavalle kohderyhmälle. Kehittämistä tehdään asiakastyöhön integroituna niin, että se tuottaa hyviä käytäntöjä viranomais- ja järjestöyhteistyöhön. Tuemme työtäsi dialogisella johtamisella, kollegiaalisella tuella ja säännöllisellä työnohjauksella. Meillä on asiantunteva, yhteistyökykyinen ja asiakastyöstä innostunut henkilöstö. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Saat tehdä työtä laajan verkoston kanssa ja laajentaa sosiaalityön sisällöllistä osaamista. Lakimiesyksikkö on tukenasi tarpeen mukaan. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella (kehärata). Työaikasi on liukuva, työn tekeminen vaatii liikkumista paikasta toiseen ja voit tehdä sovitusti, säännöllisesti etätyötä. 

Tervetuloa joukkoomme! Kysy rohkeasti lisää. Odotamme hakemustasi!

Yhteydenotot tai soittopyyntö ensisijaisesti sähköpostitse.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (laki 817/2015, 7 § mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta niin itsenäiseen kuin yhteiseen työskentelyyn (pari- ja tiimityö).

Luemme eduksi: Erinomaiset vuorovaikutustaidot, projektityön ja projektien hallinnoinnin työkokemus sekä myönteinen, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3643,89 euroa/kk + rekrytointilisä yht. 3800,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 37 h 45 min


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä
Keskinen Samuel
040 7311593
samuel.keskinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.