Sosiaalityöntekijä-hankekoordinaattori rikoksilla oireilevien nuorten hankkeeseen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Suunnitelmallinen sosiaalityö, nuorten tiimi

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 30.04.2023


Hei sosiaalityöntekijä! Nyt olisi tarjolla ainutlaatuinen kehittämiseen liittyvä tehtävä rikoksilla oireilevien nuorten parissa!

Vantaan perhepalveluissa pilotoidaan oikeusministeriön myöntämällä hankeavustuksella Rikoksilla vakavasti oireilevien nuorten toimintamallia (Ri-o nuoret). Hankkeelle on rahoitus 30.4.2023 saakka. Etsimme hankkeeseen määräaikaista hankekoordinaattori-sosiaalityöntekijää ajalle 1.10.2020 – 30.4.2023. 

Hankkeessa on kaksi osaa, joista ensimmäinen sijoittuu lastensuojeluun ja toinen aikuisten ja perheiden palvelujen nuorten yksikköön. Toimintamallit perustuvat kehittämistyöryhmän (OM 2019:26) ehdotukseen ja ne toteutetaan tiiviissä yhteistyössä. Kahteen eri osioon kohdistuvat tehtävät haetaan erillisillä työpaikkailmoituksilla ja lastensuojelun kehittämisosiosta saat lisätietoa johtavalta sosiaalityöntekijältä Samuel Keskiseltä (p. 040-731 1593, samuel.keskinen@vantaa.fi).

Hankkeen toisessa osassa kehitetään vaikuttava, moniammatillinen ja systemaattinen toimintamalli täysi-ikäisille rikoksilla vakavasti oireileville nuorille yhteistyössä Yhdyskuntaseuraamustoimiston, järjestöjen ja kohderyhmän kannalta keskeisten toimijoiden kanssa. Haettava tehtävä koostuu asiakastyöstä (omatyöntekijänä toimiminen), hankkeen kehittämisestä ja siihen liittyvästä tutkimusyhteistyöstä. Nuorten yksikköön sijoittuva määräaikainen hankekoordinaattori-sosiaalityöntekijä työskentelee Tikkurilassa osana nuorten tiimiä. Tiimissä on johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, viisi ohjaajaa ja yksi erityissosiaaliohjaaja. Nuorten tiimissä tehdään sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä ja sosiaaliohjausta, sisältäen palvelutarpeen arviot ja suunnitelmallisen työskentelyn.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää uraauurtavaa, uudenlaista tekemisen tapaa haastavalle kohderyhmälle. Kehittämistä tehdään asiakastyöhön integroituna niin, että se tuottaa hyviä käytäntöjä viranomais- ja järjestöyhteistyöhön. Tuemme työtäsi dialogisella johtamisella, kollegiaalisella tuella ja säännöllisellä työnohjauksella. Meillä on asiantunteva, yhteistyökykyinen ja asiakastyöstä innostunut henkilöstö. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Saat tehdä työtä laajan verkoston kanssa ja laajentaa sosiaalityön sisällöllistä osaamista. Lakimiesyksikkö on tukenasi tarpeen mukaan. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella (kehärata). Työaikasi on liukuva: työn tekeminen vaatii liikkumista paikasta toiseen ja voit tehdä sovitusti, säännöllisesti etätyötä. 

Tervetuloa joukkoomme! Kysy rohkeasti lisää. Odotamme hakemustasi!
Yhteydenotot tai soittopyyntö ensisijaisesti sähköpostitse.  

Lisätietoa hankkeesta: https://www.vantaa.fi/terveys-_ja_sosiaalipalvelut/sosiaalinen_tuki_ja_toimeentulo/sosiaalipalvelut/nuorten_aikuisten_sosiaalipalvelut  

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta niin itsenäiseen kuin yhteiseen työskentelyyn (pari- ja tiimityö)

Luemme eduksi: Erinomaiset vuorovaikutustaidot, projektityön ja projektien hallinnoinnin työkokemus sekä myönteinen, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3800 euroa/kk + mahdolliset kokemuslisät euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Ryhänen Minna
040 5183488
minna.ryhanen@vantaa.fi
Tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse

Erityisasiantuntija
Leena Marila-Penttinen
leena.marila-penttinen@vantaa.fi
p. 043-8271252 

Johtava sosiaalityöntekijä
Sanna Vaaltola
sanna.vaaltola@vantaa.fi
p.040- 7768865

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385311
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa