(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Espoonlahden lastensuojelu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme mukavaan ja avoimeen työyhteisöömme uutta sosiaalityöntekijää. Työyhteisössämme työskentelee 11 sosiaalityöntekijää, 6 sosiaaliohjaajaa sekä toimistosihteeri. Työyhteisöä johtaa kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella.

Työntekijöiden tukena ovat niin esimiehet, työyhteisö kuin työnohjaus. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen, huumorintajuinen ja toisiaan tukeva. Työyhteisöömme kuuluu niin pitkän kokemuksen omaavia kuin myös uusia kasvoja. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja heille tarjotaan perehdytys.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arvioinnit, virka-aikainen päivystys ja ensiarviointi, avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijoitusprosessit. Työskentelemme systeemisen lastensuojelun mukaisesti ja tiimien tukena työskentelee perheterapeutti.

Meillä on vuosittain kaksi työn kehittämispäivää sekä työhyvinvointitoimintaa. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kk:n palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Toimistomme sijaitsee Kivenlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tilamme ovat viihtyisät ja muutama vuosi sitten remontoidut.

Työpaikan nimi: Espoonlahden lastensuojelu

Työaika: 38 h 15 min / vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kiinnostusta systeemisestä lastensuojelusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön, verkostotyön osaamista, kiinnostusta työn kehittämiseen sekä kielitaitoa.