Sosiaalityöntekijä, Espoon perhesosiaalityö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Tervetuloa töihin Espoon perhesosiaalityöhön - haemme sosiaalityöntekijää erityisen tuen tiimiin!

Meillä perhesosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän virka 17.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakasperheiden palvelutarpeen arviointi, suunnitelmallinen sosiaalityö sekä asiantuntijakonsultaatio sosiaalityön kysymyksissä. Työtä tehdään itsenäisesti, työparina ja monitoimijaisissa verkostoissa. Tehtävässä painottuu suunnitelmallinen työ. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Haemme nyt osaavaan joukkoomme ja työkaveriksemme uuteen virkaan yhdeksättä sosiaalityöntekijää.

Perhesosiaalityö tarjoaa tukea ja palveluita espoolaisille lapsiperheille. Työskentelemme monimuotoisissa perheissä ja erilaisissa elämäntilanteissa. Tuemme perheen, lapsen tai nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä. Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat kotipalvelu, perhetyö ja sosiaalityö. Asiakasperheillemme on mahdollista tarjota oman yksikkömme perhetyötä ja kotipalvelua sekä ostopalveluiden tukea.

Meillä pääset työskentelemään innostavaan ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi saat esihenkilön ja tiimin vahvan tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Tiimissämme on mukava ja kannustava ilmapiiri, ja panostamme työssä viihtymiseen. Kunta10-tutkimuksessa perhesosiaalityön työntekijöistä lähes 92 prosenttia suosittelisi työpaikkaa ystävälleen, työpaikan ilmapiiri koettiin hyvänä ja johtaminen valmentavana.

Meillä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Espoon kaupungilla on hyvät henkilöstöedut, mm. työmatka-, lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurietu. Kaupunki tarjoaa myös hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Olarissa (Pihatörmä 1). Avoinna olevat virka sijoittuu Pohjois-Espoon alueelle (Espoon keskus ja Leppävaara).

Työpaikan nimi: Espoo perhesosiaalityö
Työaika: 37 h 45 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat sijaiskelpoiset henkilöt.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lue lisää työstämme perhesosiaalityössä:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Palkitsevaa_tyota_perheiden_tukemiseksi

Perhesosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme palveluja yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot