(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Espoon keskuksen lastensuojelu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme Espoon keskuksen lastensuojeluun sosiaalityöntekijää sijaisuuteen. Työt voit aloittaa pian hakuajan päättyttyä tai sopimuksen mukaan myöhemmin.

Meillä lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat päivystys ja ensiarviointi, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja perheiden ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö, päätöksenteko sekä sijoitusprosessit.

Työntekijöille ovat tarjolla esimiehen, tiimin, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina. Olemme luoneet positiivisen työilmapiirin, olemme joustavia, välittäviä ja huumorintajuisia.
Meillä järjestetään kehittämispäiviä ja työhyvinvointitoimintaa. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa monia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Avustamme myös asunnon hakemisessa.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen lastensuojelu
Työaika: 38h 15min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kielitaitoa, hyviä timiityötaitoja, iloista asennetta ja kehittämismyönteisyyttä.

Espoon keskuksen lastensuojelu on reipas ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, joka on tunnettu myös ensiarviointityöskentelyn kehittämisestä (Ahma-toimintamalli). Vuoden 2019 alusta olemme aloittaneet työskentelyn systeemisen lastensuojelun mallin mukaisesti, jossa tiimien tukena työskentelee perheterapeutti. Työssämme pidämme tärkeänä sitä, että asiakkaan oma prosessi olisi katkeamaton ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ja asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti.

Työyhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 3 johtavaa sosiaalityöntekijää, 16 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja toimistotyöntekijä.