(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Espoon keskuksen lastensuojelu, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Sosiaalityöntekijä, Espoon keskuksen lastensuojelu, 3 tehtävää

Työavain 2-12-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 23.01.2019 kello 15:45
Espoon keskuksen lastensuojelu , Kamreerintie 7, 2. krs 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon keskuksen lastensuojeluun kolmea sosiaalityöntekijää vakituisiin virkoihin. Espoon keskuksen lastensuojelussa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, 2 johtava sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri. Espoon keskuksen lastensuojelu on reipas ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, joka on tunnettu myös ensiarviointityöskentelyn kehittämisestä ("Ahma"). Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu päivystys/ensiarviointi, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijoitusprosessit. Työntekijöille ovat tarjolla esimiehen, tiimin, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina. Olemme luoneet positiivisen työilmapiirin, olemme joustavia, välittäviä ja huumorintajuisia. Vuoden 2019 alusta olemme aloittaneet työskentelyn systeemisen työotteen mukaisesti. Meillä on vuosittain työn kehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset. Työ alkaa 1.2.19 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyvää lainsäädännön tuntemusta, yhteistyön/tiimityön taitoja, päätöksentekokykyä, stressinsietokykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme työkokemusta lastensuojelussa, lasten kanssa tehtävässä työssä, käytännön opetuksen suorittamista lastensuojelussa, kielitaitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3472,28 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / viikko


Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Johtava sosiaalityöntekijä Natalja Ugbah
043 826 5238
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Riina Mattila
050 544 6005
etunimi.sukunimi@espoo.fi