(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Espoon keskuksen lastensuojelu, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Sosiaalityöntekijä, Espoon keskuksen lastensuojelu, 2 tehtävää

Työavain 2-403-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 24.06.2019 kello 15:45
Espoon keskuksen lastensuojelu , Kamreerintie 7, 2. krs 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon keskuksen lastensuojeluun kahta sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Työt voit aloittaa heti hakuajan päättyessä tai sopimuksen mukaan myöhemmin. Espoon keskuksen lastensuojelu on reipas ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, joka on tunnettu myös ensiarviointityöskentelyn kehittämisestä ("Ahma"). Vuoden 2019 alusta olemme aloittaneet työskentelyn systeemisen lastensuojelun mallin mukaisesti, jossa tiimien tukena työskentelee perheterapeutti. Työssämme pidämme tärkeänä sitä, että asiakkaan oma prosessi olisi katkeamaton ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ja asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti. Työyhteisössämme työskentelee tällä hetkellä kolme johtavaa sosiaalityöntekijää, 16 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja toimistotyöntekijä. Meillä lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat päivystys/ensiarviointi, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja perheiden ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö, päätöksenteko sekä sijoitusprosessit. Työntekijöille ovat tarjolla esimiehen, tiimin, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina. Olemme luoneet positiivisen työilmapiirin, olemme joustavia, välittäviä ja huumorintajuisia. Meillä järjestetään kehittämispäiviä ja työhyvinvointitoimintaa. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa monia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Autamme myös asunnon hakemisessa. Jos olet kiinnostunut vakituisesta paikasta tai sijaisuudesta, hae meille! Täällä kaikki päivät ovat erilaiset, voit nähdä koko lastensuojelun kirjon ja saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Olemme saaneet seuraavaa palautetta: ”Meillä on turvallista olla, olit sitten urasi alussa tai jo kokeneempi. Tänne töihin tulleet ovat olleet iloisen yllättyneitä esimiehen-, tiimin- ja työparin tuesta.” ”Koen, että meillä välitetään aidosti jaksamisesta ja työssä kehittymisestä.” ”Täällä nauretaan paljon, meillä on hauskaa yhdessä. Huumorintajuista porukkaa on pakkautunut samaan paikkaan." "Olemme aidosti monikulttuurinen työyhteisö, puhumme montaa kieltä.” Jäämme odottamaan hakemustasi. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, stressinsietokykyä.

Arvostamme kokemusta lasten kanssa tehtävästä työstä, kielitaitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3600,00 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / viikko


Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Johtava sosiaalityöntekijä Riina Mattila
050 544 6005
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Natalja Ugbah
043 826 5238
etunimi.sukunimi@espoo.fi