(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä Espoon aikuissosiaalityöhön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän virka alkaen 1.10.2020 (tai sopimuksen mukaan). Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme aikaansaavaa aikuissosiaalityön ammattilaista. Olet innostunut työstäsi, sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja osaat työskennellä erilaisissa verkostoissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön Matinkylä-Olari-Tapiola -alueen +30-vuotiaiden asiakkaiden MOT-tiimiin. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kaksi etuuskäsittelijää, sosiaalisen kuntoutuksen sosiaaliohjaaja, kaksi asumisneuvojaa, kolme ohjaaja ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy sosiaalihuoltolain mukainen asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen sekä tilapäismajoitukseen ja tuettuun asumiseen ohjautuvien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen. Sosiaalityöntekijä tekee myös omien asiakkaidensa täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä muut yksilöhuollon päätökset. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat asiantuntevan ja osaavan työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Korona-aikana suunnitelmallista asiakastyötä on opittu tekemään tarvittaessa myös täysin etätyönä puhelimitse ja Teams/Skype-videopuheluiden avulla. Espoossa työntekijöitä kannustetaan osallistumaan kaupungin tarjoamiin koulutuksiin, joita on hyvin tarjolla, ja meillä on vuosittain ollut hyvä henkilöstöedustus valtakunnallisilla aikuissosiaalityön päivillä ja sosiaalityön tutkimuksen päivillä. Tiimille on myös tarjolla kuukausittaista työnohjausta syksystä kevääseen. Uudelle työntekijän virkasuhde alkaa kahden viikon perehdytysjaksolla.


Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö


Työaika: 37h 45min


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa.

Arvostamme:
Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta ja Effica-asiakastietojärjestelmän osaamista.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot