(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Espoon aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme Espoon aikuissosiaalityöhön asiakaslähtöistä sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Matinkylä-Olari-Tapiola-tiimiin (MOT-tiimiin) alkaen 1.4.2020 (tai sopimuksen mukaan).

MOT-tiimissä työskentelee lisäksesi kaksi muuta sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaajia, kaksi etuuskäsittelijää, lähityöntekijä sekä johtava sosiaalityöntekijä. Tiimissämme sekä koko työyhteisössämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri sekä hyvä tekemisen meininki. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta työhön ja työn kehittämiseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Espoon aikuissosiaalityön toimipaikka sijaitsee Perkkaalla hyvien liikenneyhteyksien päässä osoitteessa Komentajankatu 5. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa on työtiloja, hiljaisen työskentelyn tiloja, asiakastapaamishuoneita, kokoushuoneita ja puhelinhuoneita. Virka-aikaisesta päivystystoiminnasta toimipisteessämme vastaa ensiarviointitiimi. Sinulla on käytettävissäsi Espoon kaupungin henkilöstöetuudet sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Sosiaalityöntekijä työskentelee ensisijaisesti erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat, verkostotyö, yksilöhuollon päätöksenteko sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin, jossa työntekijät ovat osaavia ja avuliaita. Perehdytämme sinut tehtävääsi, jotta pääset hyvin uuden työsi alkuun.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoitten puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat, sijaiskelpoiset hakijat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme englannin kielen osaamista, Effica- asiakastietojärjestelmän tuntemusta sekä Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot