(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, avohuollon sosiaalityö (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme iloiseen joukkoomme kahta sosiaalityöntekijää vakinaisiin virkoihin lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön Vuosaaren perhekeskukseen.

Vuosaaren avohuollon lastensuojelussa on kaksi tiimiä, joissa molemmissa on seitsemän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteessämme on hyvä ilmapiiri sekä osaavia, toisiaan auttavia ja kannustavia kollegoita. Vuosaaren avohuollon sosiaalityössä käytämme systeemistä työotetta, ja tiimien tukena tässä on perheterapeutti kolmena päivänä viikossa sekä täysipäiväinen sosiaaliohjaaja/ koordinaattori. Asiakasmäärämme vaihtelevat, ja tällä hetkellä meillä on keskimäärin 30 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden.

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös työparin kanssa. Työsi tueksi tarjoamme säännöllisen tiimityönohjauksen ja lähiesihenkilön henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki. Vuosaaren perhekeskuksessa pääset työskentelemään monitoimitiloissa yhdessä muiden lapsiperheiden palveluiden toimijoiden kanssa.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Laaja tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea edullista työsuhdeasuntoa, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, Sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-118-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- hyvää dokumentointitaitoa
- oma-aloitteisuutta
- keskeneräisyyden sietämistä

Kokemus lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä luetaan eduksi.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

ajalla 15.-19.2.2021: johtava sosiaalityöntekijä Mia Manninen, p. 050 402 0289 ajalla 22.-26.2.2021: johtava sosiaalityöntekijä Katja Sonck, p. 040 336 1030

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/